Szeretettel köszöntelek a Gyűjtöt és saját irások... közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz És már is hozzá férhetsz.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gyűjtöt és saját irások... vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gyűjtöt és saját irások... közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz És már is hozzá férhetsz.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gyűjtöt és saját irások... vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gyűjtöt és saját irások... közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz És már is hozzá férhetsz.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gyűjtöt és saját irások... vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gyűjtöt és saját irások... közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz És már is hozzá férhetsz.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gyűjtöt és saját irások... vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Az edény alját és oldalát olajjal bekenjük, a kimagozott szilvát beleöntjük. 7 kiló szilvához 1 kiló cukrot, és 2 cl 10%-os ecetet veszünk. A cukrot a szilvára szórjuk, és az ecettel leöntjük. Keverés nélkül, nagyon kis lángon 6-7 óráig főzzük, majd végül erős lánggal, állandóan kevergetve még 40-50 percig. Üvegekbe töltjük, lekötjük és szárazgőzben hagyjuk kihűlni.
Fontos, hogy egyszer sem szabad megkeverni, mert ha már egyszer elkezdjük nem lehet abbahagyni!!!
Tippek Olvasóinktól:
-A legjobb megoldás az enyém…zománcozott tepsibe bele a magozott szilva,3-4 keverés…5 óra sütés 180fokon,természetesen cukor nélkül hiszen van a gyümölcsben elég. Probáljátok ki…megéri!
-Én jpbbat tudok, sütőben és lábasban. Először csak a szilvát kell beletenni, majd a cukorral összekeverve egyszer kell megkavarni.
- Én sem kevergetem , a sütőbe rakom , és 1 : egész éjszaka bent lehet és reggelre kész !
-Én ugy tudom, hogy alá öntjük az ecetet, és a cukrot csak a legvégén öntjük rá
- Én magas falú tepsibe kb 5 kilót teszek max fél kg cukrot ,és 3-4 órát a sütőben meg sütöttem és olyan lesz mintha az üstben készült volna végül üvegekbe teszem és egészen kemény lesz.
- Én sütőbe főzöm és nem teszek hozzá se ecetet, se cukrot, néha megkavarom és szépen ott fő,sül magába, ha megfelelően besűrűsödik, melegen üvegbe szedem és nátriumbenzonátát teszek rá. Nem csapja össze a sütőt!!!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
A SZILVA JÓTÉKONY HATÁSAI ... !!!
SAVANYUSÁG ELTÉTEL...!!!
GYORSKOVÁSZOS UBORKA
Az új pásztor (The New Pastor)