Szeretettel köszöntelek a Gyűjtöt és saját irások... közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz És már is hozzá férhetsz.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gyűjtöt és saját irások... vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gyűjtöt és saját irások... közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz És már is hozzá férhetsz.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gyűjtöt és saját irások... vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gyűjtöt és saját irások... közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz És már is hozzá férhetsz.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gyűjtöt és saját irások... vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gyűjtöt és saját irások... közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz És már is hozzá férhetsz.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gyűjtöt és saját irások... vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
GYORSKOVÁSZOS
Délben készítettük el, estére már készen is van, jó kis receptet találtam !!!
Íme a receptúra:
Ropogós.......nagyon finom .....
1kg apró uborka
1 csokor kapor
1 fej fokhagyma
3-4 szem boróka bogyó
Mustármag
fekete bors,vagy ki milyet szeretne bele
1 kanál só
1 kanál 20% -os ecet
Annyi víz ami ellepi az uborkát!!A vízbe rakom a sót,ecetet és a
fűszereket majd felforralom.Belerakom a tisztított és bevágott uborkákat
a kaprot és a fokhagyma gerezdeket.Együtt újra forralom majd hagyom
kihűlni és utána lefedve hűtőbe rakom. Estére már kész a ropogós friss
uborka!!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
SZILVA LEKVÁR BEFŐZÉSI MÓDOK...!
A SZILVA JÓTÉKONY HATÁSAI ... !!!
SAVANYUSÁG ELTÉTEL...!!!
Az új pásztor (The New Pastor)